Overige uitgaven

100+ vragen over de voeding van het paard

Gepubliceerd op 6 mei 2011

De voeding van uw paard is een essentieel onderdeel van de verzorging. U probeert uw paard van alle benodigde voedingsstoffen te voorzien door de juiste keuze van voeders. Toch weet u wellicht niet precies de dagelijkse behoefte aan vitaminen, mineralen, eiwitten en energie. Of u twijfelt of u uw veulen iets extra’s moet geven. Of misschien heeft u andere vragen over de voeding en gezondheid van uw paard?

In heldere taal, en logisch ingedeeld, geeft dr. Anneke Hallebeek in 100+ vragen over de voeding van het paard antwoord op vele vragen over paardenvoeding en de invloed van voeding op de gezondheid en conditie van het paard.

Lees hier het antwoord op de vraag: Welke graansoorten zitten er in granenmix?


Update: dit boek is niet meer verkrijgbaar.