Over 20/10 Uitgevers

20/10 Uitgevers ontwikkelt professionele en educatieve informatieproducten voor zorgverleners en studenten in de zorgsector. Daarnaast ontwikkelen wij ook producten voor de sector sport en bewegen. Onze kernwaarden zijn kwaliteit en flexibiliteit, gekoppeld aan een informele en tegelijk professionele werkwijze.

20/10 Uitgevers publiceert vakinhoudelijke en educatieve boeken voor zorgverleners en studenten in de gezondheidzorg. Daarnaast publiceren wij ook boeken voor de sector sport en bewegen, zowel voor studenten als professionals. Onze uitgaven verschijnen in druk en/of digitaal en hebben als kenmerk dat zij onmisbaar zijn voor studie of beroep.

20/10 Uitgevers is in april 2010 opgericht door Hugo Maarleveld. Samen met zijn oud-collega Hannie Ooms was hij binnen Elsevier Gezondheidszorg vele jaren verantwoordelijk voor de ontwikkeling van educatieve en wetenschappelijke uitgaven in de zorgsector. Sinds 2010 werken Hugo en Hannie opnieuw samen. Als kleine uitgeverij kan 20/10 Uitgevers snel en flexibel inspelen op de behoefte aan uitgaven in het zorg- en sportonderwijs.

Lezers

20/10 Uitgevers ontwikkelt studieboeken en wetenschappelijke uitgaven voor professionals en studerenden in de gezondheidszorg en in de sector sport en bewegen. Daarnaast verschijnen regelmatig boeken voor een algemeen publiek, bijvoorbeeld over geschiedenis, de dierenwereld en persoonlijke ervaringen van artsen en sporters.

Docenten

Wilt u voor uw studenten rechtstreeks bestellen? Wilt u van gedachten wisselen over de inhoud van (mogelijke) studieboeken? Heeft u zelf onderwijsmateriaal ontwikkeld en wilt u dit graag laten uitgeven in de vorm van een boek?  Wilt u een afspraak maken om te kijken hoe onze boeken in uw opleiding kunnen worden gebruikt? Heeft u andere vragen of opmerkingen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op via het contactformulier of telefonisch op 06-46699863. 

Boekhandels

In het contact met de lezer bent u als boekhandelaar voor ons een onmisbare partij, immers u kent de lezer beter dan wie ook. U kunt al onze boeken bestellen via het CB. Voor grotere partijen (meer dan 10 exemplaren), een bezoek aan uw winkel of een voorstel voor samenwerking, nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen via het contactformulier of telefonisch op 06-46699863.

De ontwikkeling van nieuwe uitgaven vindt plaats in nauwe samenwerking met auteurs en belanghebbenden, waaronder onderwijsinstellingen. Onze kernwaarden zijn kwaliteit en flexibiliteit, gekoppeld aan een informele en tegelijk professionele werkwijze.

20/10 Uitgevers biedt opleidings- en onderzoeksinstituten graag een platform waar kennis kan worden overgedragen en geborgd. Een voorbeeld daarvan is het online handboek Dieetbehandelingsrichtlijnen, dat een eigen website heeft.

Heeft u een plan, idee of concept voor een uitgave, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Download hier de auteursinstructies (pdf).

logo sportgericht