Fictie

Darrenslacht

Gepubliceerd op 6 oktober 2020

Na een dramatisch verlopen operatie op de pinealisklier van zijn baas, professor Nuboer, moet Floris van der Heijde geheel onverwachts diens baan overnemen. Als kersvers afdelingshoofd van de afdeling neurochirurgie krijgt hij al spoedig te maken met de gevolgen van de coronacrisis, klachten van medewerkers, en enkele onverklaarbare en verontrustende sterfgevallen op zijn afdeling. In de roman Darrenslacht beschrijft Robert Pierik wat er dan gebeurt…

boekpresentatie Darrenslacht

Het eerste exemplaar werd op 3 oktober aangeboden aan Ernst Kuipers, voorzitter van de Raad van Bestuur van het Erasmus MC en voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg. De boekpresentatie vond plaats bij imkerij ‘Het Honingmagazijn’ in Epe. Een zeer toepasselijk locatie, aangezien een hobby-imker een belangrijke rol speelt in Pieriks verhaal!