Overige uitgaven

Wereldwijd aan de Maas. Het Korps Mariniers en Rotterdam

Gepubliceerd op 4 december 2015

In december viert het Korps Mariniers zijn 350-jarig bestaan. Ter gelegenheid van dit jubileum schreef historicus Klaas Kornaat een boek over de verbondenheid tussen dit korps en de stad Rotterdam: Wereldwijd aan de Maas. Het Korps Mariniers en Rotterdam.

Wereldwijd aan de Maas is tot stand gekomen in samenwerking met de gemeente Rotterdam en het Korps Mariniers, en met het Mariniersmuseum als coproducent. Op 11 december 2015 overhandigde burgemeester Aboutaleb het eerste exemplaar aan de commandant van het Korps Mariniers, brigadegeneraal mr. Richard Oppelaar.

Boekuitreiking Wereldwijd aan de Maas
11 december 2015 – Burgemeester Aboutaleb van Rotterdam overhandigt het boek aan de commandant der mariniers, brigadegeneraal Richard Oppelaar. Auteur Klaas Kornaat kijkt tevreden toe. Foto: Roderik van Herk